Openbare Bibliotheek Lommel: Expo - Bart Proost 'Alexander De Grote'
14.12.11 t/m 08.01.12  

 

De stad Lommel ging dit voorjaar op zoek naar een stadstekenaar om de stadsdichteres Marie-Cécile Moerdijk af te lossen. De keuze viel op illustrator en striptekenaar Bart Proost, hij wordt op vrijdag 16 december 2011 ingehuldigd. Tegelijkertijd wordt de dichtbundel van de afscheidsnemende Moerdijk (met passende illustraties van stadstekenaar Bart Proost) officieel voorgesteld in de openbare bibliotheek.

Maar deze avond is vooral de opening van een grote expositie waarbij iedereen kan kennismaken met het stripwerk van de stadstekenaar.

 

 

De expo van Bart Proost met uitvergrotingen, potloodschetsen, pentekeningen, kartonnen figuren en prints uit het gloednieuwe stripalbum "Alexander de Grote" maakte reeds een doorgang op de vakbeurs van Strip Turnhout 2011 (waar Bart signeerde aan de stand van Brabant Strip). Deze tentoonstelling is dus nu van 14 december 2011 tot 8 januari 2012 te bezichtigen in de Lommelse bib. Ook de grafische werken van Bart uit de dichtbundel zijn tijdens de expo op groot formaat te bewonderen in de leeszaal.

Voor meer info: http://blog.bartproost.be

 

Foto's van de expo in Lommel

 

 

 
Boven
 

 
GEBRUIKERSVOORWAARDEN - COPYRIGHTS
2002 - BART PROOST - 2002 - WEBBEE